O nas

3Dmed smo moderno, visoko tehnološko podjetje, ki ima v regiji že nekajletno tradicijo. S 3D-tiskom delujemo na različnih področjih, med katerimi sta najbolje zastopani medicina in industrija.

Posebnot pri tem je:

  • uvajanje tehnologije selektivnega laserskega taljenja (SLM) v prakso, kar omogoča izdelavo izdelkov za medicinske potrebe, oziroma izdelkov za potrebe industrije. 3 D tisk je še posebej primeren za maloserijsko proizvodnjo (serije manjše od 1000 izdelkov) ter zahtevne industrijske komponente. Materiala, ki ju uporabljamo vsta kobalt – krom in titan.

 

  • pri svojem delu uporabljamo najugodnejše kombinacije programske in tehnološke opreme, ki jo uporavljajo naši visoko usposobljeni strokovnjaki. V preteklih letih smo uspeli razviti največji in najboljše usposobljen regionalni center za 3 D tisk. Pri našem delu sodelujemo tudi z Univerzo v Mariboru- Fakulteto za strojništvo.

Naša vizija

Naša vizija je postati eden izmed najbolj prepoznavnih 3D tisk centrov v tem delu Evrope. Glavna prioriteta so naše stranke zato vedno stremimo k izpolnitvi potreb in zahtev vseh naših strank. Vse to združujemo tudi s pravičnim in odgovornim odnosom, zaradi česar nas stranke vidijo kot zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja, s katerim se splača graditi dolgotrajne poslovne odnose.

Zavedamo se tudi, da so sodelavci naša najpomembnejša prednost. Prizadevamo si, da jim nudimo pozitivno delovno okolje, kjer lahko dosežejo svoj potencial in kjer se trud in uspeh vedno nagrajujeta.